top of page

YRITYSVIDEOT

Yritysvideo on tehokas tapa vaikuttaa ennakko-odotuksiin ja ostopäätökseen.​ Laadukas video luo rehellisen ja luotettavan käsityksen yrityksestäsi.​ Videosisällön avulla yrityksesi hakukone- ja sosiaalisen median näkyvyys saadaan takuuvarmasti huipputasolle!

Autamme sinua tuomaan esille yrityksesi tarinan videomuodossa. Yritysvideo auttaa yritystä vahvistamaan brändiä ja tuomaan esille yrityksesi tarina, palvelut / tuotteet ja arvomaailma. Videon on tarkoitus vedota kohdeyleisöösi ja tuoda esille yrityksesi ja henkilöt sen takana. Tämän jälkeen yrityksesi ei ole enää kasvoton vaan voitat asiakkaiden luottamuksen puolellesi.

BRÄNDIVIDEO

Teemme töitä pääsääntöisesti Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla, mutta matkustamme myös muualle Suomeen aina sovittaessa. Päätuotteitamme ovat videokuvaus, videotuotanto, valokuvaus, animaatiot, somemarkkinointi sekä google-markkinointi.
 
Olemme tuottaneet videotuotantoja muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Levi, Ylläs, Lahti, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Varkaus, Lauha, Kempele, Oulunsalo, Muhos, Tyrnävä, Särkijärvi, Tornio, Hailuoto, Pornainen, Helsinki jne.
Brändivideon avulla tehdään yrityksestäsi iso numero! Keitä te olette ja miksi te olette olemassa? Mielikuvien luominen on ensiarvoisen tärkeää myynnin kannalta. 
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page