top of page

TikTok videot ja TikTok mainonta

TikTok on sosiaalisen median alusta johon käyttäjät lataavat lyhyitä ja yleensä nopeatempoisia pystyvideoita. 

TikTok on nostattanut suosiota räjähdysmäisesti. TikTokin algoritmi on äärimmäisen pitkälle kehittynyt. Algoritmi osaa tarjota sovelluksen käyttäjälle yllättävän tarkasti materiaalia, joka häntä kiinnostaa (tai jonka parissa hän on viettänyt aikaa). Tästä syystä monet kilpailijat ovat alkaneet jäljittelemään TikTokin algoritmiä.

TikTok perustuu siihen, että videot näkyvät myös muille kuin sinun tilisi seuraajille. Eli TikTokissa videosi saattavat saada jopa kymmeniä tuhansia näyttökertoja orgaanisesti vaikka tililläsi olisi vain muutama seuraaja.

Tämän lisäksi TikTok markkinointi on suhteellisen edullista verrattuna muihin sosiaalisen median alustoihin. Olemme tuottaneet asiakkaillemme TikTok videoita sekä TikTok mainontaa.  Kysy ihmeessä lisää aiheesta!

Ketkä käyttävät TikTokia ja millaista sisältöä TikTokiin tulisi tuottaa?

TikTok on suosittu sovellus varsikin nuorison keskuudessa, mutta myös vanhemmat ihmiset valuvat koko ajan enempi ja enempi TikTokiin. Näin on käynyt lähes jokaiselle sosiaalisen median alustalle (Facebook, Instagram jne.)

TikTokissa sisältönä toimii rennot, hauskat, aidot ja ihmiskeskeiset videot.

TikTok sisällöntuotanto

Voit ulkoistaa meille TikTokin sisällöntuotannon. Toteutamme asiakkaan kanssa vuosikellon avulla markkinointisuunnitelman. Aikataulutamme kuvauspäivät. Kuvaamme sekä editoimme videot.

Teemme töitä pääsääntöisesti Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla, mutta matkustamme myös muualle Suomeen aina sovittaessa. Päätuotteitamme ovat videokuvaus, videotuotanto, valokuvaus, animaatiot, somemarkkinointi sekä google-markkinointi.
 
Olemme tuottaneet videotuotantoja muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Levi, Ylläs, Lahti, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Varkaus, Lauha, Kempele, Oulunsalo, Muhos, Tyrnävä, Särkijärvi, Tornio, Hailuoto, Pornainen, Helsinki jne.
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page