top of page

Rekrytointikampanja

Rekrytointikampanja. Tuottaako rekrytointi yrityksellesi ongelmia? Työntekijöitä ei meinaa löytyä ja ainoat henkilöt, jotka hakevat töihin ovat nenänkaivelijoita? Me tarjoamme tukea rekrytointiin!

Käsikirjoitamme yrityksellesi rekrytointivideon, joka herättää hakijoissa mielenkiinnon yritystäsi kohtaan. "Mikä yritys tämä on?" "Täällähän on mukavia ja normaaleja ihmisiä töissä".

Millaiset henkilöt ovat teidän unelma työntekijöitä? Potentiaaliset hakijat seulotaan massasta sosiaalisesta mediasta tarkan kohdentamisen avulla.

Ländäyssivu. Verkkosivustolle luomme rekrytointia varten oma rekrysivusto, jossa hakijat saavat lisätietoa työpaikasta ja työkavereista sekä jättävät yhteystietonsa, jotta voitte ottaa heihin yhteyttä!

Teemme töitä pääsääntöisesti Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla, mutta matkustamme myös muualle Suomeen aina sovittaessa. Päätuotteitamme ovat videokuvaus, videotuotanto, valokuvaus, animaatiot, somemarkkinointi sekä google-markkinointi.
 
Olemme tuottaneet videotuotantoja muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Levi, Ylläs, Lahti, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Varkaus, Lauha, Kempele, Oulunsalo, Muhos, Tyrnävä, Särkijärvi, Tornio, Hailuoto, Pornainen, Helsinki jne.
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page