top of page

MAINOSVIDEO

Mainosvideo on tehokas tapa vahvistaa brändiä ja tuoda yritys esille. Lisäksi mainosvideo vaikuttaa ennakko-odotuksiin ja asiakkaan päätöksentekoon.​ Laadukas video luo rehellisen ja luotettavan käsityksen yrityksestäsi.​ Videosisällön avulla yrityksesi hakukone- ja sosiaalisen median näkyvyys saadaan takuuvarmasti huipputasolle!

Mainosvideot yhdistetään yleensä suoraan TV-mainontaan vaikka nykyisin mainosvideoiden käyttö voi olla paljon laajempaa. Optimoimme mainosvideot aina halutuille alustoille esimerkiksi Facebook, Instagram, YouTube jne. Näillä alustoilla käytettävien mainosvideoiden määrä kasvaa kokoajan enemmän ja enemmän ja ovat tärkeä osa nykyaikaista markkinointia. Laadukkaat ja yhtenäiset mainosvideot ovat myös tärkä osa brändiä. Mainosvideolla saat asiakkaan huomion, erotut massasta ja voit kohdentaa mainontasi tarkasti potentiaalisille asiakkaille. 

Teemme töitä pääsääntöisesti Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla, mutta matkustamme myös muualle Suomeen aina sovittaessa. Päätuotteitamme ovat videokuvaus, videotuotanto, valokuvaus, animaatiot, somemarkkinointi sekä google-markkinointi.
 
Olemme tuottaneet videotuotantoja muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Levi, Ylläs, Lahti, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Varkaus, Lauha, Kempele, Oulunsalo, Muhos, Tyrnävä, Särkijärvi, Tornio, Hailuoto, Pornainen, Helsinki jne.
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page