top of page

KOKEMUKSIA - ANTAA ASIAKKAIDEN PUHUA PUOLESTAMME:

Olki Visual kokemuksia

Oy Sinebrychoff AB

"Olemme erittäin tyytyväisiä Olki Visualin työhön ja tulemme varmasti jatkossakin tekemään yhteistyötä."

Olki Visual tuotti Karhun IG-tilille erittäin laadukasta ja brändille sopivaa materiaalia, jossa oli otettu Karhun luonteen lisäksi huomioon ajankohtaiset aiheet sekä alkoholimainontaa koskevat rajoitteet. Postaukset olivat poikkeuksetta ammattitaitoisesti viimeisteltyjä jokaista yksityiskohtaa myöten. Yhteistyö Olki Visualin kanssa oli helppoa, mutkatonta ja erittäin miellyttävää.

 

Ensimmäisen neljän kuukauden aikana Karhun Instagram tili keräsi n. 3 000 seuraajaa, mikä on huomattavan paljon enemmän kuin muilla alan toimijoilla, joilla on saattanut olla Instagram tili jo useita vuosia. Olemme erittäin tyytyväisiä Olki Visualin työhön ja tulemme varmasti jatkossakin tekemään yhteistyötä.

-Nella Lämsä, Brand Manager

Oy Sinebrychoff AB

Hasan & Partners

"Kaikessa tekemisessään Olki oli mitä parhain yhteistyökumppani. Suosittelen tätä ryhmää lämpimästi."

Karhu oluen Facebook-tili on Suomen somemaailmassa poikkeuksellisen pidetty ja palkittu. Siksi rima oli korkealla,

kun Karhu laajensi läsnäoloaan myös Instagrammiin. Sitä

tekemään halusimme ihmisiä ja yhteisöjä mainostoimistomme ulkopuolelta, tuottamaan omanlaistaan, raikasta, hauskaa ja kiinnostavaa sisältöä.

 

IG ambassadorien ensimmäisessä aallossa löytyi Olki Visual

– Mikko Skarp, Taneli Rantakokko ja Konsta Rantakokko. Tekijäjoukko tuotti 15 sekuntiin tiivistettyjä, animaatioita, joiden esiintyjinä toimivat Karhutölkit. Olki Visualin tiimi tuotti tarinat omista ideoistaan valmiiksi videoiksi. Jutut olivat aina pidettyjä, innovatiivisia ja tekniseltä tasoltaan erittäin laadukkaita. Mikä tärkeintä, ne eivät olleet kopioita mistään, vaan todensivat hienolla tavalla Karhun mainonnan allekirjoitusta ”Seuraa itseäsi”.

 

Kaikessa tekemisessään Olki oli mitä parhain yhteistyökumppani: materiaali tuli aina ajoissa, kaikesta sovitusta pidettiin kiinni ja yhteistyö oli muutenkin miellyttävää. Suosittelen tätä ryhmää lämpimästi.

 

-Kari Puumalainen, Senior Creative

Hasan & Partners, Karhu oluen mainostoimisto

Prime Sales Oy

"Yhteistyö sujui alusta loppuun saakka todella hyvin ja meidän suunnalta tulleet hullutkin ideat saatiin purkitettua kunnialla!"

Meillä oli jo pitkään kytenyt tarve tehdä videoita mm. rekrytoinnin tueksi. Olki Visual otti meihin yhteyttä ja jo ensimmäisessä palaverissa löydettiin yhteinen sävel siihen, millaista materiaalia tarvitsimme. Meillä oli ajatuksia käyttökohteista ja Olki ideoi kaksi erilaista videokokonaisuutta. Olki ideoi ja tuotti meille yhden pidemmän rekrytointivideon sekä 4-osaisen haastatteluvideosarjan, jossa eri puolilta Suomea työntekijämme pääsivät vastailemaan erilaisiin kysymyksiin!

Kaikki hoitui vallan mainiosti ja vaikka kuvauksia tehtiin työpäiviemme keskellä, ei kenenkään työ häiriintynyt useasta kameran kanssa heiluvasta heebosta huolimatta. Kommunikointi ja projektin eteneminen oli sujuvaa ja olimme koko ajan tietoisia, että milloin kuvataan ja milloin videot ovat julkaisuvalmiita. Yhteistyö sujui alusta loppuun saakka todella hyvin ja meidän suunnalta tulleet hullutkin ideat saatiin purkitettua kunnialla!

Meillä on jatkossakin tarpeita videotuotannolle ja Olki on ehdottomasti silloin valintamme kumppaniksi!

-Joonas Puurunen, Toimitusjohtaja

Prime Sales Oy

Teemme töitä pääsääntöisesti Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla, mutta matkustamme myös muualle Suomeen aina sovittaessa. Päätuotteitamme ovat videokuvaus, videotuotanto, valokuvaus, animaatiot, somemarkkinointi sekä google-markkinointi.
 
Olemme tuottaneet videotuotantoja muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Levi, Ylläs, Lahti, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Varkaus, Lauha, Kempele, Oulunsalo, Muhos, Tyrnävä, Särkijärvi, Tornio, Hailuoto, Pornainen, Helsinki jne.
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page