top of page

HAKUKONEOPTIMOINTI

Oletko valmis siirtymään nykyaikaan ja kasvattamaan yrityksesi myyntiä sekä yhteydenottoja verkon kautta? Onneksi olkoon, olet oikealla sivulla.

 

Hakukoneoptimoinnilla on useita tavoitteita:

- Ole kilpailijoitasi korkeammalla sijalla Googlen hakutuloksissa

- Saa sivustollesi lisää ostovalmiita asiakkaita

- Saa asikkaat ottamaan yhteyttä tai jopa ostamaan suoraan verkosta.

 

Kun hakukoneoptimointi on toteutettu oikein ja yrittäjänä sinä itse huolehdit siitä ,että palvelusi, tuotteesi sekä hintasi ovat jiirissä niin voit saada verkon kautta lisää asiakkaita, myyntiä ja sitä kautta kassavirtaa. 

Käymme läpi sivustosi teknisen toteutuksen sekä annamme teille ohjeet otsikoiden ja sisältöjen optimoimiseksi. Tarkistamme sivustonne nopeuden ja sisällön kattavuuden. 

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli tunnet olevasi valmis digitaaliseen harppaukseen kohti nykyaikaa!

Teemme töitä pääsääntöisesti Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla, mutta matkustamme myös muualle Suomeen aina sovittaessa. Päätuotteitamme ovat videokuvaus, videotuotanto, valokuvaus, animaatiot, somemarkkinointi sekä google-markkinointi.
 
Olemme tuottaneet videotuotantoja muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Levi, Ylläs, Lahti, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Varkaus, Lauha, Kempele, Oulunsalo, Muhos, Tyrnävä, Särkijärvi, Tornio, Hailuoto, Pornainen, Helsinki jne.
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page