top of page

REFERENSSI- JA HAASTATTELUVIDEO

Referenssivideo tai haastatteluvideo, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Referenssivideossa tuomme esille yrityksesi työntekijöitä tai yrityksesi asiakkaita ja heidän positiivisia kokemuksia rennosti ja ennen kaikkea aidosti kerrottuna. Haastatteluvideot luovat positiivista kuvaa työnhakijan ja asiakkaan näkökulmasta.

Referenssivideo on tehokas tapa vaikuttaa ennakko-odotuksiin ja ostopäätökseen.​ Laadukas video luo rehellisen ja luotettavan kuvan yrityksestäsi.​

Autamme sinua tuomaan esille yrityksesi tarinan videomuodossa asiakkaan tai teidän näkökulmasta. Haastatteluvideo auttaa yritystä vahvistamaan brändiä, mutta toimii erittäin hyvin myös esimerkiksi rekrytoinnin tukena. Videon on tarkoitus vedota kohdeyleisöösi ja tuoda esille yrityksesi ja ennen kaikkea henkilöt sen takana. Tämän jälkeen yrityksesi ei ole enää kasvoton vaan voitat asiakkaiden luottamuksen puolellesi.

Teemme töitä pääsääntöisesti Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla, mutta matkustamme myös muualle Suomeen aina sovittaessa. Päätuotteitamme ovat videokuvaus, videotuotanto, valokuvaus, animaatiot, somemarkkinointi sekä google-markkinointi.
 
Olemme tuottaneet videotuotantoja muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Levi, Ylläs, Lahti, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Varkaus, Lauha, Kempele, Oulunsalo, Muhos, Tyrnävä, Särkijärvi, Tornio, Hailuoto, Pornainen, Helsinki jne.
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page